Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΚΕΙΜΕΝΟ 28ης

 Σου είπε κανείς ποιοι πραγματικά Πολέμησαν το φασισμό και ποιοι  ήταν οι Έλληνες που συνεργάστηκαν με τους Ναζί;Η 28η Οκτωβρίου είναι μέρα μνήμης γι'αυτούς που πολέμησαν το φασισμό το 1940 και για τους 30.000 αντιστασιακούς που εκτέλεσαν οι Ναζί στην Κατοχή. Αντίθετα με την «επίσημη» εκδοχή των σχολικών βιβλίων η αλήθεια είναι ότι το «ΟΧΙ» δεν το είπε ο δικτάτορας Μεταξάς αλλά ο λαός. Τότε οι φασίστες φορούσαν τις στολές των SS, σήμερα που επανεμφανίστηκαν από τις πιο σκοτεινές σελίδες της Ιστορίας φορούν μαύρες μπλούζες και έχουν για ήρωες τους εγκληματίες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.Το φασισμό δεν τον πολέμησαν όλοι οι Ελληνες

Όταν οι ναζί έκαιγαν χωριά στην Κρήτη και στην Πελοπόννησο, όταν έστηναν μπλόκα στη Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα εκτελώντας μαζικά κατοίκους, κάποιοι άλλοι Ελληνες έδιναν όρκο υποταγής στους κατακτητές. Οι προδοτικές κυβερνήσεις των δοσιλόγων, τα Τάγματα Ασφαλείας και οργανώσεις όπως η «Χ» συνεργάστηκαν με τους Ναζί και όχι με την Αντίσταση και τους αντάρτες του ΕΛΑΣ. Η Χρυσή Αυγή μιλά για «προδότες» αλλά δεν τολμάει να ομολογήσει ότι είναι ο τελευταίος νοσταλγός του Χίτλερ. Είναι αυτοί που θέλουν έναν κόσμο χωρίς ελευθερία και δικαιοσύνη. Είναι αυτοί που σπέρνουν το φόβο ενάντια στον διαφορετικό και το μίσος για όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους. Οι φασίστες σιχαίνονται αυτόν που σκέφτεται, αυτόν που παλεύει για τα δικαιώματά του, αυτόν που σηκώνει κεφάλι και στέκεται δίπλα σε κάθε καταπιεσμένο.

Ο φασισμός δεν είναι μαγκιά, είναι δουλεία και σαπίλα
Δυστυχώς οι φασίστες δεν νικήθηκαν οριστικά. Σήμερα μας παρουσιάζονται ως αντίπαλοι ενός βρώμικου συστήματος ενώ έχουν τα χέρια τους λερωμένα. Είναι αυτοί που βγήκαν από τον υπόκοσμο της νύχτας και της μαφίας για να μαχαιρώσουν μετανάστες και να τρομοκρατήσουν το λαό. Είναι αυτοί που τα βάζουν με τα ευκολα θύματα, όπως οι μικροπωλητές αλλά δεν συγκρούονται με τους επιχειρηματίες που ενώ βγάζουν τα λεφτά στο εξωτερικό, κόβουν μισθούς στους εργαζόμενους. Οι φασίστες τρομοκρατούν μαζί με το κράτος και με τις πλάτες της αστυνομίας όσους αγωνίζονται ενάντια στο σύστημα που γεννά εξαθλίωση, φτώχεια και ανεργία. Γιατί ο φασισμός θέλει ανθρώπους υποταγμένους. Οπως ομως ο λαός αντιστάθηκε το '40 κρύβοντας με κίνδυνο της ζωής του τους κυνηγημένους Εβραίους, έτσι θα κάνει και σήμερα προστατεύοντας τους διωκόμενους από τα ρατσιστικά πογκρόμ.

Ο φασισμός μας θέλει κανίβαλους αλλά εμείς δεν θα γίνουμε!
Οπλο των καταπιεσμένων είναι η αλληλεγγύη
ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΘΗΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ! ΔΡΑΣΕ!
antifaneasmyrni.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου