Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ναζιστικά πογκρόμ σε τοξικοεξαρτημένους


Δεν έχει τελειωμό η ακροδεξιά και αυταρχική κατρακύλα της κυβέρνησης των τοκογλύφων η οποία διολισθαίνει σταθερά προς τον ολοκληρωτισμό. Διαβάζουμε σε μέσα ενημέρωσης ότι το βράδυ της Τετάρτης η αστυνομία προχώρησε σε επιχείρηση μαζικής «περισυλλογής» τοξικοεξαρτημένων ανθρώπων, με σκοπό τη μεταφορά τους στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα και την καταγραφή τους. Προς επίτευξη δε του σκοπού τους ζήτησαν τη συνεργασία του ΕΚΕΠΥ και του ΚΕΕΛΠΝΟ τα οποία τρέχουν λες και είναι υπάλληλοι της αστυνομίας να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ενημερώνουμε τους «αφελείς» υπαλλήλους του ΕΚΕΠΥ και ΚΕΕΛΠΝΟ ότι εαν το κράτος ενδιαφερόταν για την αντιμετώπιση του «προβλήματος των ναρκωτικών» δεν θα ανέθετε στην αστυνομία την «περισυλλογή» τοξικοεξαρτημένων ούτε θα έκανε υποτιμητικές αναφορές περί «αναβάθμισης του κέντρου της πρωτεύουσας». Την τελευταία φορά που η αστυνομία και το ΚΕΕΛΠΝΟ ασχολήθηκε με άτομα τοξικοεξαρτημένα είδαμε να διαπομπεύονται άρρωστοι άνθρωποι και να παρελαύνουν σαν τρόπαια της ακροδεξιάς ρητορικής του Λοβέρδου σε εξώφυλλα εφημερίδων. Με τη συνεργασία τους οι οργανισμοί αυτοί ουσιαστικά συνεισφέρουν στο φακέλωμα τοξικοεξαρτημένων και όχι στη θεραπεία τους.

Δηλώνουμε πως οι τακτικές καταγραφής, στοχοποίησης, περιθωριοποίησης και απαξίωσης ενός ιδιαίτερα ευαίσθητου κομματιού του πληθυσμού όπως οι τοξικοεξαρτημένοι μας βρίσκουν αντίθετους. Δε θα συνηθίσουμε την υποβάθμιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας στην οποία επιδίδεται μετά μανίας, ειδικά τα τελευταία χρόνια, η αστυνομία και οι κυβερνήσεις των τραπεζιτών. Οι τακτικές της μαζικής προσαγωγής, καταγραφής και (προσωρινού έστω) εγκλεισμού των κατ'αυτούς «αντικοινωνικών στοιχείων» δεν θα περάσουν. Τα αντικοινωνικά στοιχεία αυτής της κοινωνίας είναι το κεφάλαιο, οι πολιτικοί του υπηρέτες  και οι δυνάμεις καταστολής και πρέπει να αγωνιστούμε για να απαλλαγεί η κοινωνία από αυτά τα βαρίδια και όχι από άρρωστους συνανθρώπους μας. Αλλωστε οι ντίλερ και οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών που θησαυρίζουν πουλώντας θάνατο κυκλοφορούν ελεύθεροι. Κι αλήθεια τι απέγιναν οι αξιωματικοί του σώματος Δίωξης Ναρκωτικών που πιάστηκαν προ ολίγων εβδομάδων με ποσότητες ναρκωτικών;

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ
ΠΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου