Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

''εγέρθουτου....? δεν νομίζω φασιστάκι΄΄



Τον τελευταίο καιρό στην περιοχή μας έγιναν δύο σοβαρές ρατσιστικές επιθέσεις. 

26/10 στις Τζιτζιφιές φασίστες εισέβαλλαν σε σπίτια Αιγυπτίων και τους ξυλοκόπησαν μαζί με δύο φίλους που ήταν μαζί τους, έναν Αλβανό κι έναν Ελληνα. Ανάμεσα στους επιτιθέμενους ήταν και ένας αστυνομικός, ο οποίος επέδειξε προκλητικά και το όπλο του και την αστυνομική του ταυτότητα! 

4/11 ο Ναΐμ (μετανάστης από το Μπαγκλαντές) μαχαιρώθηκε από τρεις «άγνωστους» στα όρια της Νέας Σμύρνης με το Παλαιό Φάληρο.

Την ίδια στιγμή, η κρατική καταστολή μεγαλώνει. Τη Δευτέρα 26/11 ήταν προγραμματισμένη η δίκη του Καλλιθεάτη Νίκου Κατσίφη για συμμετοχή σε αντιρατσιστική συγκέντρωση τον περασμένο Μάη. Συλλαμβάνουν στις 28 Οκτώβρη τον Κώστα Βαξεβάνη για παραβίαση "προσωπικών δεδομένων" και ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου 3 συνδικαλιστές και 16 φοιτητές στη Θεσσαλονίκη για "άσκηση παράνομης βίας". Όλα αυτά στον απόηχο των βασανισμών των αντιφασιστών μοτοσυκλετιστών του Σεπτέμβρη.

Οι φασίστες θέλουν τους φτωχούς να τρώγονται μεταξύ τους και να τη γλιτώνουν οι μεγαλοκαρχαρίες που μας καταστρέφουν τις ζωές και ισοπεδώνουν την παιδεία, την υγεία και το βιοτικό μας επίπεδο! Την ίδια στιγμή το κράτος χτυπάει τις διαδηλώσεις και διώκει τους αγωνιστές με σκοπό να σβηστεί κάθε φωτιά αντίστασης. Δεν θα τους αφήσουμε!


ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΖΟΥΓΚΛΕΣ!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ! 
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ
ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!

Σάββατο 1 Δεκέμβρη - 12.00, Πλατεία Κύπρου, Καλλιθέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου